Activiteiten

VANAF 1 JULI 2017 TIJDELIJK GESLOTEN

Zoveel mooie ontwikkelingen het afgelopen jaar voor onze Stichting. De creatie van een prachtige natuurlijke speelplek waar alle kinderen kunnen samenspelen! We zijn al heel ver gevorderd, maar om het plaatje compleet te maken zal er nog wat gesleuteld en verbouwd moeten worden.

Om dit in goede banen te leiden zullen we ,vanaf a.s. zaterdag 1 juli, de komende tijd dicht moeten met het koffiecafé. Een tijd waarin we de toegankelijkheid zullen vergroten, een tijd waar we prachtige samenwerkingen aan zullen gaan, een tijd van passie & liefde.

We gaan jullie de komende tijd meenemen op onze reis naar deze realisatie! Volg ons op Facebook en via onze website: www.cafe-devi.nl.

En vergeet je niet in te schrijven voor de LEDRUN BREDA op 24 augustus! http://www.ledrunbreda.nl/winkel/ waar we samen lopen om ons doel te bereiken.

Veel liefs,
Stichting Devi


24 AUGUSTUS 2017

LED RUN BREDA

Stichting Devi is dit jaar het goede doel van de tweede editie van de Bredase ledrun LEDS GO. Dit is een funloop op een zomeravond in het magisch verlichte Mastbos. Op donderdag 24 augustus 2017 om 21.00 uur wordt het startschot hiervoor gegeven. Mede namens de organisatoren, Lions Quatro uit Breda en het team van Devi, nodig ik je van harte uit om mee te lopen of om de lopers aan te komen moedigen!

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE


13 MEI 2017
OPENING SAMEN SPELEN IS SAMEN LEVEN

Zaterdag 13 mei is iedereen van harte welkom voor de opening van de natuurlijke speelplek. Een plek waar kinderen met en zonder beperking kunnen samenspelen!
Zie onderstaande link voor alle informatie.

Uitnodiging opening samen spelen is samen leven.pdf


MAART 2016

Zaterdag 26 maart: IDEEEN MIDDAG BIJZONDERE SPEELPLEK!

Van 14:00 tot 17:00 uur

JULI/AUGUSTUS 2016

Samen met I am Sonsbeeck, gemeente Breda en krachtig buiten zijn we druk bezig met het realiseren van een natuurlijke speelplek waar kinderen met en zonder beperking kunnen samen spelen!
De ontwerpen zijn klaar, nu gaan we binnen zeer korte tijd dit project realiseren.

Om alles in goede banen te leiden, gaan we in juli en augustus dicht. Binnenkort organiseren we een leuke activiteiten dag, waarin we de definitieve plannen zullen presenteren.

Houd onze website en Facebook pagina goed in de gaten!!!

We zijn enorm enthousiast en kunnen niet wachten op het resultaat.

Veel liefs Deví